Jump to content
Notice
  • World Of Knight
  • What is QM ?

Önerilen Mesajlar

KONU SÜREKLİ GÜNCELLENECEKTİR TAKİP ETMEYİ UNUTMAYINIZ!
worldofknightxacs.png.d0262b0d63b6e53f622d0d0c8b979693.png
webpage.png.5847b57d08c0e22e4185fd9217e14c0c.pngdiscord.png.0cf6a347275b78193b8b6e4514edd502.png686955471_nstagram.png.ef0b5eb664a02ffa1865377be9f80d13.pngfacebook.png.a04d53e84382fe400ca6f390c83e7f91.pngdownload.png.38029eb510489b29bae30a192ab749c5.pngdlive.png.c75409213b08b239750b8918d8c1f478.png
 

1652508004_WOKSAHL-min.thumb.jpg.d7c4e436669d4cb51809f5229f0cee0b.jpg

 

wokayrac2.thumb.png.1a7fb8f82aa5cd2b0d8dca9a20445614.png
 

Merhaba Sevgili World of Knight Sevenleri Hoşgeldiniz, Yeni Konsept , Database , Oyun Yönetimi Ve Anlayışı İle hizmet vereceğimiz MITHRA Sunucumuzdan az da olsa bahsetmek istiyorum. 
Bizim için ilk oyuncumuz da çok değerli son oyuncumuz da; o yüzden sizlere olabildiğince sorunsuz, her şeyi düşünülmüş bir oyun sunmak için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.
Knight Online sektörüne yeni bir anlayış kazandıracağımız bu projemiz ile siz değerli #xACS Oyuncularımızı aramızda görmekten oldukça keyif alacağımızı ve memnun kalacağımızı bildirmek istiyoruz.
Knight Online Oyununu Bir Önceki Sunucumuz ''ENDLESS'' ile en iyi şekilde sizlere sunmayı hedeflemiştik ve bunu başardık. Sizlere O eski Anılarınızı Maceralarınızı Yaşadığınız Heyecanı Tekrar Yaşatacağız.. Daha önce oynadığınız , destek alamadığınız, sorunlarla karşılaştığınız Günleri Geride Bırakacaksınız.
Her zaman olduğu gibi 2 Dil Yabancı Destekli Game Master Ekibi İle Profesyonel Olarak Sizlere Hizmet Vereceğiz.
Amacımız profesyonel ekip arkadaşlarımız ile birlikte en güzel şekilde bir server sunmak; Siz değerli oyuncularımızı muazzam ve yenilenen bir server bekliyor olacak.
Kaliteli Sponsorlarımız Ve Reklam Politikalarımız, ve Siz Değerli Kullanıcılarımız Sayesinde Büyük Bir Kitleye Ulaşmış Bulunmaktayız. Kaliteli Bir Oyun Konsepti Türkiye ve Global Knight Oyuncularının Beğenilerini Kazandık.
Unutmayın Krallar xACS oynar. Hepimiz kendimize yabancıyız, kim olduğumuzla ilgili algılarımız ise yalnızca başkalarının gözlerinin içinde yaşadığımız kadarıyla vardır işte o yüzden WOK- Mithra sunucusu sizi başkalarıyla özleştirmeyi başaracak tek platformdur.
Her zaman ki gibi ilkleri bizde yaşayacaksınız, bir çok craft sistemi olacaktır. Farklı haritalarda farklı eğlenceli dolu dolu etkinlikler ile zaman geçirebileceksiniz kısacası World of Knight  sizleri bambaşka bir dünyaya götürecek. Yapmanız gereken sadece beklemek. Sabırsızlandığınızın farkındayız. Bir çok geri dönüş ve bir çok mesaj alıyoruz ama oyun konseptimizin kopyalanmaması ve her zamanki gibi taklit edilmemesi için bazı şeyleri duyuramıyoruz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

 

wokayrac2.thumb.png.35a9ae0dc0b799673f73a3e1a0fed98f.png

402251221_nformaton.png.76a0e2a665de1176eb92bc7f11df58b1.png

Veritabanı Bilgileri

v21xx Light Farm
Level Cap 83/5 %100 ( İlerleyen Günlerde Reb 10'da Gelecektir. )
Exp Orta, ITEM Orta
Savaş Haritası ' Colony Zone ve Etkinlik Alanları '
Trade Ve Merchant Level Sınırı 1
Merchant Knight Cash ile item satış sınırı minimum 100 Knight Cash
Oyuncu Limiti 25.000 Kişi
Monster Stone'ye  Skill Açma Materyalleri , Next Scarp, Old Takılar Eklendi.
Iron Necklace , Iron Belt, Krowaz ve Chitin Shield dropları kapalı. [Takvime Göre Aktif Edilecektir]

1634862618_renkliizgi.gif.3dce5320cb893c6bbd23bab06b4801de.gif

World of Knight için Yapılan Yeni Güncellemeler

Desen Kilidi Özelliği Eklendi. Ayrıntılı bilgi İçin buraya tıklayınız.
PM VE Notice URL Özelliği Eklendi. Ayrıntılı Bilgi İçin buraya tıklayınız.
PM Genişletme Özelliği Eklendi. Ayrıntılı Bilgi İçin 
buraya tıklayınız.
Eslant Artık Tek-Tip Oldu Ayrıntılı Bilgi İçin buraya tıklayınız.
Anti A-F-K Mobları Eklendi. Ayrıntılı Bilgi İçin buraya tıklayınız.
Fun Class Event Aktif Edildi. Ayrıntılı Bilgi İçin buraya tıklayınız.
Kışla Savaşı Eventi Aktif Edildi. Ayrıntılı Bilgi İçin buraya tıklayınız.
Lottery Event Aktif Edildi. Ayrıntılı Bilgi İçin buraya tıklayınız.
Geliştirilmiş F10 Ayarları Eklendi. Ayrıntılı Bilgi İçin buraya tıklayınız.
Pus Ürünü İade Etme Sistemi Aktif Edildi. Ayrıntılı Bilgi İçin buraya tıklayınız.
Offline Ticket Sistemi Aktif Edildi. Ayrıntılı Bilgi İçin buraya tıklayınız.

Cash veya Coin ile Pazar Kurma Aktif Edildi. Ayrıntılı Bilgi İçin buraya tıklayınız.
Offline Merchant Sistemi Aktif Edildi. Ayrıntılı Bilgi İçin buraya tıklayınız.

1345392615_renkliizgi.gif.2568e58253c0c1f8372d05f2e6231376.gif

Genel Olarak Oyun Rehberi
 

Red Chitin, Black Chitin Dropları Ve Özellikleri Nelerdir? buraya tıklayınız.
Delosdan Ne Kasabilirim?  buraya tıklayınız.
Clan Bankası Nedir Nasıl Kullanırım ? buraya tıklayınız.
Upgrade Oranlarını Merak Ediyorum?
Yeniliklerimiz Nelerdir Neler Yaptık? buraya tıklayınız.
Boss Saatlerinin Süreleri Neler? buraya tıklayınız.
MASTER ve SKILL açmak istiyorum ne yapmam gerek? buraya tıklayınız.
Tamamen Oyun Rehberine Bakmak İstiyorsanız buraya tıklayınız.

1634862618_renkliizgi.gif.3dce5320cb893c6bbd23bab06b4801de.gif

Sıkça Sorulan Sorular

1-) Server Ne zaman Açılacak?
Cevap : 09 Temmuz 2021 Saat 22.00
2-) Oyuna Girebilmek İçin Kayıt Olmam Gerekli mi? Nereden Üye Olacağım?
Cevap : İlk Girişinizde Zamandan Tasarruf Edebilmeniz Adına Gelişmiş Oto Üyelik Sistemi İle Giriş Yapabilirsiniz , Ayrıca Dilerseniz Panel Üzerinden de Kayıt Olabilirsiniz.
3-) Türkiye Ve Yabancı Bölgelerden Sunucuya Giriş Sağlanabilecek mi?
Cevap : Evet, Global Bir Light Farm  Server Olduğumuz İçin Sorunsuz Bir Şekilde Giriş Yapabileceksiniz.
4-) Client İndirmek İstiyorum Nereden İndirebilirim ?
Cevap : İndirme Linkleri Paylaşıldığında Güncellenecek.
5) Yeni Sunucunuzda Camp Sistemi Aktif mi ?
Cevap : Evet, Yoğunluğa Bağlı Olarak Tüm Bölgelerde Camp 3 & 4 Aktif Etmeyi Düşünmekteyiz.
6-) Premium Hediyeleri Ve Özellikleri Nelerdir ?
Cevap : Premium Özelliklerine Ve Hediyelerine Bakmak İçin Tıklayınız.
7-) Serverinize Hangi İşletim Sistemleri Giriş Yapabilir ?
Cevap : XP Dahi Tüm İşlerim Sistemleri İle Sorunsuz Bir Şekilde Giriş Yapabileceksiniz.
8- ) Power Up Store İtemleri Olarak Neler Satıyorsunuz ?
Cevap : Power Up Store İtemlerinin Fiyatlarına Ve Satılan Power Up Store Eşyaları İçin Tıklayınız.
9-) Premium Veya Herhangi Bir Power Up Store İtemi Satın Aldım Kırdırmam Gerekiyor ?

Cevap: Power UP Store'den Aldığınız Extra İnvertory , Genie , Premium Gibi İtemleri Kırdırmak İçin Moradonda Bulunan Hemes NPC'sini Kullanmanız Gerekmektedir.
10-) Saymalı Ve Tekrarlanabilir Görevleriniz Nelerdir ?
Cevap : Bir Çok Tekrarlanabilir&Saymalı Görevlerimiz Mevcuttur Ulaşmak İçin Tıklayın
11-) Serverinizde Level Cap Nedir?
Cevap : Maksimum Ulaşabileceğiniz Level Limiti 83/5'dir.
12-) Official Sunucunuzda Master ve Skill Açmak Nasıl Oluyor ?
Cevap : Forum adresimizde master ve skill açmak için detaylı rehber Tıklayınız.
13-) Official Sunucunuzda Başlamayı Düşünüyorum Başlangıç İtemleriniz Nelerdir ?
Cevap : Başlangıç İtemlerimiz Light Farm Servere Uygun Şekilde Ayarlanmıştır
14-) Gold Bar Satışı , Alışı Yapabilecek miyim ?
Cevap : Evet Kasmış Olduğunuz İtemlerinizi , Gold Barlarınızı Oyunculara Satabileceksiniz.
15-) Gold Bar , İtem Satışında , Alışında Herhangi Bir Alt Taban Uygulunacak mı ?
Cevap : Oyuncularımızın İstekleri Doğrultusunda Sadece GB Fiyatına Alt Taban Uygulamaktayız , İtem Satışında Herhangi Bir Alt Taban Fiyatı Bulunmamakta.
16-) Sunucunuzda Kasmış Olduğum KC'ler Diğer Sunucunuza Aktarılır mı ?
Cevap : Oyun İçerisinde Elde Ettiğiniz KC'lerinizi XACS Güvencesi ile Bir Sonraki Sunucuda Aktarılmaktadır.
17-) Oyun İçi Etkinlikler Neler ?
Cevap : Sunucumuzda Bir Çok Yeni Eventler Olacaktır Detaylı Bakmak İçin Tıklayınız.
18 - ) ENDLESS Sunucusunda Kullanmış Olduğum Üyelik İle Giriş Yapabilir miyim ?
Cevap : Evet Giriş Yapabilirsiniz.
19) Anlaşmalı Bayileriniz Hangisidir ?
Cevap : Anlaşmalı Bayimiz KLASGAME'dir. 

 

wokayrac2.thumb.png.4d022886e238a57adad76813318d4b07.png

clan tanıtım güncel.jpg

 

 

SPONSORLUYAYINCI-min.jpg

 

official1.thumb.jpg.52f96d70a5c87dfba202fb4c4c0b4cf5.jpg

 

eventtakvimivesaatleri-min.jpg

 

eventödülleri-min.jpg

 

P4-min.thumb.jpg.8ee98ce41a4e0399ad05a1b718183653.jpg

 

12-min.jpg

 

1-min.jpg

 

7-min.jpg

 

2-min.jpg

 

10-min.jpg

wokayrac2.png

İletiyi paylaş


Link to post
Sitelerde Paylaş
Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...